Værksted - Volkswagen Slagelse

Slagelse er områdets autoriserede Volkswagen værksted. Vi råder over moderne værktøj og udstyr, som passer specielt til din Volkswagen. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med Volkswagen fabrikkerne i Tyskland, gør os som regel i stand til at stille en præcis diagnose, allerede når du ringer til os. På den måde er vi godt forberedte, når du ankommer til værkstedet. Vi sparer tid ved fejlfinding, som du ellers skulle betale for, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du afleverer din Volkswagen.

Self check-in på værkstedet

Du finder vores Tjekvik standere lige ved vores indskrivning. 

Hvis vi ikke har mulighed for at hjælpe dig med det samme når du ankommer, eller du ønsker en hurtig aflevering uden menneskelig kontakt, har du nu mulighed for at checke din bil ind på værkstedet og aflevere din nøgle til vores TjeKvik standere.

Service til elbiler er mere end bare service


Det gælder også for Volkswagen's ID. modeller. Disse modeller adskiller sig på flere måder fra konventionelle biler. Højvoltsbatteriet kræver eksempelvis en specialuddannet højvoltstekniker.

Mere om service til ID. modeller

Toptrænede teknikere

Din Volkswagen er en af verdens mest avancerede biler med moderne teknologi og assistentsystemer.

Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændings-teknologi og sikkerhed. Vores teknikere gennemgår 3-4 kurser hvert eneste år. På den måde ved du altid, at det kun er serviceteknikere med opdateret viden, der kommer i nærkontakt med din Volkswagen.


60e35d30-1649-4dde-bdd0-71608eb0255d_638339157755354782.jpg

Vi er ServicePlus Partner

Vores Erhvervsteam står sammen om at få din hverdag kørende. Vi forstår din varebil og dine behov.

  • Servicerådgivere og erhvervsteknikere med speciale i varebiler
  • En fast kontaktperson og et dedikeret erhvervsteam
  • Fleksible åbningstider
  • Specielt afmærkede parkeringspladser til varebiler
  • Mulighed for hente-bringe service samt gratis vejhjælp
  • Lånebil til rådighed i reparationsperioden

Læs mere

Disse forbedringer implementeres automatisk, når din Volkswagen er til service hos os. Desuden er det enkelt for os at dokumentere bilens historie, tjekke at alle service er overholdt og at det, som kilometertælleren viser, er i overensstemmelse med sandheden, når bilen skal sælges. Derfor har stemplet i servicebogen fra dit autoriserede værksted indflydelse på bilens brugtvognsværdi.

Volkswagen Vejhjælp

Du er dækket af Volkswagens meget omfattende Vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted.

Mere om Volkswagen Vejhjælp

Få en gratis dialog med din servicerådgiver

Dialogmodtagelse betyder, at du ganske gratis - kan få gennemgået din Volkswagen sammen med en af vores servicerådgivere. Det giver et hurtigt overblik over bilens tilstand, og samtidig en grundig beskrivelse af eventuelle nødvendige reparationer. Efter gennemgangen vil vi udarbejde et overslag, hvis bilen skal på værksted. 

Book  værksted


Kontaktinformationer

Volkswagen Slagelse
Elmedalsvej 7
4200 Slagelse

Tlf.: 58 50 43 00 eller Ring mig op
CVR: 25476182
E-mail: eftersalg@vw-slagelse.dk

Åbningstider

I dag 07:30 - 15:30
Fredag 07:30 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:30 - 15:30
Tirsdag 07:30 - 19:00
Onsdag 07:30 - 19:00
Telefonerne er åbne kl. 08.00-17.00 Indskrivning er bemandet til kl. 17:00.