Caddy Cargo

Uanset om det er en kurertjeneste, håndværkervirksomhed, et pakkefirma eller byggefirma: I dit job har du næsten altid blik for fremtiden. Caddy Cargo forfølger også denne ambition. Med moderne førerassistentsystemer, innovativt infotainment og en ergonomisk førerarbejdsplads er den også iført sit nye, begejstrende design pålidelig, fleksibel og avanceret, som vi kender den – den perfekte ledsager, når det handler om at klare din arbejdsdag på en komfortabel og professionel måde.

Kontakt os

Hent prisliste for Caddy Cargo

Hent brochure for Caddy Cargo

Caddy Cargo sætter baren højt, når det gælder standardudstyr

Et eksklusivt cockpit, ergonomiske sæder og det gennemtænkte opbevaringssystem sørger for, at du altid har en afslappet og perfekt organiseret udstråling hos dine kunder.

  • Climatic Aircondition
  • Infotainment med 6,5" touch-skærm
  • Multifunktionsrat
  • Multikollisionsbremse
  • LED kabine- og varerumslys
  • Fartpilot og meget mere…

Caddy Cargo er intelligent på den hårdføre måde

Caddy Cargo kan klare mere, end man skulle tro ved første blik: Den kan nemt transportere last op til 723 kg** og på taget kan man læsse hele 100 kg. Som noget helt unikt i klassen, er det muligt at læsse en europalle ind gennem sidedøren på Caddy Cargo Maxi. 

Udover det omfattende standardudstyr, er der rig mulighed for at tilkøbe endnu mere af det nyeste sikkerheds- og komfortudstyr. Bl.a. bakkamera, vognbaneassistent og adaptiv fartpilot.

Caddy Cargo er den mest digitale varebil fra Volkswagen til dato. Her kan især fremhæves muligheden for at tilkøbe bl.a. Discover Media og Discover Media Pro. Begge navigationssystemer kommer med en stor og knivskarp 10” farve touch-skærm, App Connect, Media & Internet, forskellige kortoptioner og gratis kortopdateringer. PRO udgaven, har ligeledes Wireless App Connect, stemmebetjening og komforttelefoni.

Læs mere om den nye Caddy Cargo

 

*Forbrug v. bl. kørsel 20,4 km/l. CO2-udslip: 127 g/km Operationel leasing Caddy Cargo 2.0 TDI 75 hk. Bilen er vist med ekstraudstyr.

**Den tilladte nyttelast varierer afhængigt af bilens udstyr.